header-inhoud
header-inhoud

Abonneren

Ontvang een Vandyck-dekbedovertrek!

Dit schilderachtige aquarel van bloemen in Delfts Blauw geeft uw slaapkamer een lichte en sprankelende look. De achterkant van het dekbedovertrek is effen wit, de kussens hebben aan beide kanten het bloemenpatroon. Deze luxe dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Bij de set ontvangt u tevens twee kussenslopen. Neem nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang de dekbedovertrekset t.w.v. € 129,95 in de maat van uw keuze:

  • 2 x eenpersoons (140×200/220)
  • 1 x tweepersoons (200×200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240×200/220)

 

Neem of geef nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang dit dekbed.
Een abonnement op Hollands Glorie voor 10 edities kost € 50. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Ontvang het boek ’Capitool Onverwacht Verleden’

In ’Capitool Onverwacht Verleden’ staan meer dan 400 van de meest bijzondere en historische plekken in Nederland. De onderwerpen zijn ingedeeld in diverse periodes, zoals de Gouden Eeuw of de twintigste eeuw, met prachtige fotografie. Bekijk het oudste vaartuig van de wereld, krijg een rondleiding door het huis van de Nederlandse Paus of herbeleef het verleden in een prehistorisch dorp. Laat je inspireren door de geschiedenis en ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft!

 

Neem of geef nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang ‘Capitool Onverwacht Verleden’ t.w.v. € 19,99
Een jaarabonnement op Hollands Glorie (5 edities) kost € 25. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Ontvang een eenmalige korting!

Geef of neem een abonnement op Hollands Glorie en ontvang een eenmalige korting. Betaal € 20 voor 5 edities of € 40 voor 10 edities.