Stoofbijbel

In zijn nieuwe kookboek ‘Stoofbijbel’ laat Julius Jaspers aan de hand van duidelijke instructies en foto’s zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Perfect om de koude winterdagen door te komen. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale en zeebaars met Ricard. ‘Smart cooking’ staat centraal in deze bijbel: het draait allemaal om goed voorbereiden en de hitte zijn werk laten doen terwijl je je bij je gasten voegt.

Helaas, de kookboeken zijn niet meer voorradig. Maar niet getreurd, want hier vindt u nog meer welkomstgeschenken waaruit u kunt kiezen. 

Abonnement
Een jaarabonnement op Hollands Glorie (6 edities) kost € 32*. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 7 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

*Door de overname van onze tijdschriftbezorger Sandd door PostNL zijn de portokosten verhoogd en zijn wij genoodzaakt om met ingang van 1 januari 2020 € 2 bovenop het in het tijdschrift genoemde abonnementsbedrag te rekenen. Onze excuses hiervoor.

Al abonnee?
Geef dan het abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf het kookboek.