Patisserie uit eigen keuken 

Patisserie staat vaak voor precisie en verfijning, een baktechniek die niet voor iedereen is weggelegd. Issa Niemeijer-Brown probeert met zijn boek ‘Patisserie van de bakker’ de amateurkok over de streep te trekken door op een heldere manier simpele handelingen te beschrijven. De auteur deelt de geliefde recepten van Gebroeders Niemeijer, een ambachtelijke Franse bakkerij in hartje Amsterdam. Stap voor stap legt hij uit hoe je frisse citroencrème, smaakvolle tartelettes en knapperige speculaasjes kunt maken. Zonder vakopleiding dus. Dat lukte ook al met zijn vorige boek: ‘Een boek over brood’, dat veel succes oogstte bij bakminnend publiek. Dus dit boek belooft veel goeds voor de thuisbakker.
Issa Niemeijer-Brown, ‘Patisserie van de bakker’, Uitgeverij Brandt, € 30.

Kans maken?

Wij mogen 3 exemplaren van dit boek weggeven. Kans maken? Vul hieronder uw gegevens in: