In dit nummer

LANGS BRABANTSE KLOOSTERS
Dit voorjaar is Ons Kloosterpad geopend, met vijftien etappes over 330 kilometer. Hans Avontuur wandelde twee dagen en overnachtte bij de norbertijnen.

NIJMEGEN
Slenteren door een gemoedelijke studentenstad met een tamelijk zachte g en een historie die teruggaat tot de Romeinen.

WANDELEN DOOR HERFSTKLEUREN
In de herfst zijn onze bossen misschien wel op hun mooist. Wim Huijser selecteerde vijf kleurrijke boswandelingen. Van eigen bodem

ONS DORP: GRIENDTSVEEN
Volop gezelligheid, natuur en historie in een voormalig turfstekersdorp in Limburg, met een rijke historie.

LOGEREN OP STAND
Slapen in een kasteel, dat klinkt aantrekkelijk. Vier inkijkjes in monumentale B&B’s die je even de illusie geven van adel te zijn.

JONG CULINAIR TALENT
Ze zijn jong en schuwen het experiment niet. Een culinaire rondgang langs zes aanstormende Nederlandse topchefs.

MUSEA BOVEN AMSTERDAM
Ten noorden van Amsterdam zijn zeventig musea te vinden, met veel kunst maar ook oer-Hollandse onderwerpen als kaas, bier, de Zuiderzee en de oudste groenteveiling ter wereld.

PLUKKEN & SMULLEN
Vijf verfrissende recepten uit ‘Fruit plukken’ van Matthias Kleingeld en Richard Walraven.