Eetweetjes van Yvette en Teun
Wat krijg je als je een tv-kok en een luis in de pels van de voedingsindustrie samen aan tafel zet? Een boek in abc-vorm vol wetenswaardigheden over eten. Etenstijd! Hapklare culinaire zaken is het smakelijke product van schrijver en keukenprinses Yvette van Boven en auteur, journalist, documentairemaker en presentator van onder meer Keuringsdienst van Waarde Teun van de (what’s in a name) Keuken. Samen maken zij de podcast Etenstijd!, waarin allerlei culinaire verhalen en vraagstukken aan bod komen. Daar
moest uiteraard een tastbaar hebbeding van komen. In het gelijknamige boek behandelen de twee met kennis van zaken essentiële issues als tafelmanieren en fooi-etiquette, efficiënt boodschappen doen, het verdriet van botte messen, wat-te-doen-tegen-wijn-met-kurk, ‘keukenkastfossielen’, troostvoer (oftewel
‘rouwkost’) en de beste bouillons. Met hier en daar een recept.
Yvette van Boven & Teun van de Keuken, Etenstijd! Hapklare culinaire zaken, Nijgh & Van Ditmar, € 22,50
Kans maken?
Wij mogen 3 exemplaren verloten van dit boek verloten. Wilt u kans maken op dit boek, vul dan hieronder uw gegevens in: