Pas toestemmingsvoorkeuren aan

Wij gebruiken cookies om u te helpen efficiënt te navigeren en bepaalde functies uit te voeren. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over alle cookies onder elke toestemmingscategorie.

De cookies die zijn gecategoriseerd als "Noodzakelijk" worden in uw browser opgeslagen omdat ze essentieel zijn voor het inschakelen van de basisfunctionaliteiten van de site.... 

Altijd actief

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

Er zijn geen cookies om weer te geven

Eetweetjes van Yvette en Teun

Wat krijg je als je een tv-kok en een luis in de pels van de voedingsindustrie samen aan tafel zet? Een  boek in abc-vorm vol wetenswaardigheden over eten. Etenstijd! Hapklare culinaire zaken is het smakelijke product van schrijver en keukenprinses Yvette van Boven en auteur, journalist, documentairemaker en presentator van onder meer Keuringsdienst van Waarde Teun van de (what’s in a name) Keuken. Samen maken zij de podcast Etenstijd!, waarin allerlei culinaire verhalen en vraagstukken aan bod komen. Daar
moest uiteraard een tastbaar hebbeding van komen. In het gelijknamige boek behandelen de twee met kennis van zaken essentiële issues als tafelmanieren en fooi-etiquette, efficiënt boodschappen doen, het verdriet van botte messen, wat-te-doen-tegen-wijn-met-kurk, ‘keukenkastfossielen’, troostvoer (oftewel
‘rouwkost’) en de beste bouillons. Met hier en daar een recept.

Yvette van Boven & Teun van de Keuken, Etenstijd! Hapklare culinaire zaken, Nijgh & Van Ditmar, € 22,50

Kans maken?
Wij mogen 3 exemplaren verloten van dit boek verloten. Wilt u kans maken op dit boek, vul dan hieronder uw gegevens in:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Bent u abonnee van Hollands Glorie? *