header-inhoud
header-inhoud

Abonneren

Ontvang een Vandyck-dekbedovertrek!

Deze 100% katoenen overtrekset van Vandyck heeft aan de ene kant een lieflijke print in beige en blauw van bloesemtakken en vogeltjes. De andere kant van het dekbedovertrek is effen wit. De kussenslopen hebben het dessin aan beide kanten. Zo kunt u al naar gelang uw stemming variëren met de bedrukte of effen kant van het dekbed. Bij de set ontvangt u tevens twee kussenslopen. Neem nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van uw keuze:

 

  • 2 x eenpersoons (140×200/220)
  • 1 x tweepersoons (200×200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240×200/220)

 

Neem of geef nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang dit dekbed.
Een abonnement op Hollands Glorie voor 10 edities kost € 50. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Ontvang de reisgids ‘Onverwacht Dichtbij’!

In Capitool ‘Onverwacht Dichtbij’ (t.w.v. € 17,99) worden aan de hand van wereldberoemde bezienswaardigheden meer dan 350 unieke en verrassende plekken in Nederland besproken. De gids is opgedeeld in zeven thema’s, waaronder Natuur, Actief en Kunst, en geeft je met foto’s, interessante weetjes, praktische informatie en een geografisch register de mogelijkheid om in de buurt geweldige uitstapjes te plannen.

 

Neem of geef nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang de reisgids ‘Onverwacht Dichtbij’.
Een jaarabonnement op Hollands Glorie (5 edities) kost € 25. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Ontvang een eenmalige korting!

Geef of neem een abonnement op Hollands Glorie en ontvang een eenmalige korting. Betaal € 20 voor 5 edities of € 40 voor 10 edities.

 

replica horloges kopen