header-inhoud
header-inhoud

Abonneren

Ontvang een Vandyck-dekbedovertrek!

Na een dagje strand stapt u rozig onder dit romantische dekbed. De 100% katoenen overtrekset van Vandyck heeft aan de ene zijde een print van schelpen en zeesterren en aan de andere zijde een fris blauw-wit streepdessin. Bij de set ontvangt u tevens twee kussenslopen die aan beide kanten wit zijn met schelpjes in de hoek. Neem nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van uw keuze:

  • 2 x eenpersoons (140×200/220) helaas niet meer voorradig
  • 1 x tweepersoons (200×200/220) helaas niet meer voorradig
  • 1 x lits-jumeaux (240×200/220)

 

Neem of geef nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang dit dekbed.
Een abonnement op Hollands Glorie voor 10 edities kost € 50. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Ontvang het boek ’Altijd ijs’

IJs alleen voor in de zomer? Marleen Visser bewijst met 100 heerlijke, verrassende ijsrecepten dat ijs altijd lekker is! Naast de bekende smaken experimenteert ze er flink op los zoals met lychee-darjeelingsorbet, créme brûlée-pops of bananensoftijs. De ijssoorten zijn gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten uit het seizoen, goed voor het milieu en zo smaakt zelfgemaakt ijs het allerlekkerst.

 

Neem of geef nu een abonnement op Hollands Glorie en ontvang ‘Altijd IJs’ t.w.v. € 19,99
Een jaarabonnement op Hollands Glorie (5 edities) kost € 25. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

 

Ontvang een eenmalige korting!

Geef of neem een abonnement op Hollands Glorie en ontvang een eenmalige korting. Betaal € 20 voor 5 edities of € 40 voor 10 edities.

 

replica horloges rolex replica horloges replica rolex forum